Sonicrealms Racing

News => News => Topic started by: KayJay on March 10, 2013, 12:53:59 AM UTC



Title: We're Back!
Post by: KayJay on March 10, 2013, 12:53:59 AM UTC
(http://www.sonicrealmsracing.co.uk/images/weareback.png)

There are still some minor issues left to resolve with the website, but the forum should be working.  We'll resolve any other issues over time.

We're sorry for the long hiatus, but we're glad to be back.  Thanks for your patience :)


Title: Re: We're Back!
Post by: KayJay on March 10, 2013, 01:00:52 AM UTC
Unfortunately, the most recent backup of the database I had was from May 2012.  But it's better than nothing. :)


Title: Re: We're Back!
Post by: Pete on March 10, 2013, 11:28:46 AM UTC
Good stuff Kayjay! I might actually need to re-install lfs now :p



Title: Re: We're Back!
Post by: v8star on March 10, 2013, 07:38:48 PM UTC
Nice.

Thanks Kayjay  :thup:


Title: Re: We're Back!
Post by: tongey on March 11, 2013, 11:02:13 PM UTC
\o/ - Good to be back. Just testing out the forum email reply as I made some changes. Fingers crossed. :)


Title: Re: We're Back!
Post by: Frank on March 12, 2013, 01:16:23 AM UTC
woooooo!


Title: Re: We're Back!
Post by: slaWter on March 17, 2013, 10:03:37 AM UTC
Nice and thanks for restoring the site!

What happened with the server, technical issues?


Title: Re: We're Back!
Post by: KayJay on March 21, 2013, 12:27:44 PM UTC
I managed to spend a few hours last night re-writing some bugging code and got the site 90% working again - online status finally!.  There are a few things left to do, so please be patient.  :D

In response to Slawter, our previous host 500servers is no more.  Dean (Franky500) has gone missing and we're all concerned as we've not heard anything at all, which is unlike him.  Even if he got fed up and wanted to stop hosting he would have said something first.  We wish Dean all the best and hope he gets in contact soon.


Title: Re: We're Back!
Post by: slaWter on March 22, 2013, 03:58:55 PM UTC
I see, thanks for the info.
Hope he's ok!